Andra antagningen – Lunds universitet

Idag är dagen då det andra antagningsbeskedet landade på antagning.se. Det innebär att om du inte blev antagen till det program eller den kurs du hade sökt tidigare denna sommaren så finns det nya beskedet registrerat där idag. Glöm inte att gå in och kika!

I samband med ett antagningsbesked så kan det dyka upp en himla massa frågor och istället för att jag ska rycka potentiella frågor ur huvudet och svara på det här så vill jag tipsa om antagning.se’s egen flik för “vanliga frågor”. Du behöver inte skriva något i sökfältet på sidan du skickas till via länken utan bara trycka enter för att ta dig vidare. Du hittar sidan här: Länk till antagnings “vanliga frågor”

Du får hemskt gärna lämna en kommentar här på bloggen om du upplever att det är ett smidigare sätt att få hjälp. Jag svarar gärna!

Jag vill också passa på att rikta till er som har valt att söka till Lunds universitet ett stort välkomnande. Som ofta nämnt på den här bloggen är vi övertygade om studietiden här lämnar dig fylld av goda minnen och varma vänskaper

För att avsluta detta blogginlägg så skulle jag vilja tipsa er om vidare läsning som kan vara praktisk att ha med sig under sommaren och inför terminen:

Här är Dalias blogginlägg från första antagningen denna sommaren, fyllt av tips inför terminen: Länk till Dalias inlägg

Här har Hanne skrivit ett blogginlägg om tips till nya studenter: Länk till Hannes inlägg

Och sist men inte minst, Adams generösa guide till hur man hittar en bostad: Länk till Adams inlägg

Återigen, varmt välkomna till Lund!

/Filip, student i historia.

 

Det här inlägget postades i Bostad, Grundläggande info, Ny i Lund och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt