Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

(Snart) tillbaka i skolbänken

Universitetsbiblioteket (UB)
Universitetsbiblioteket (UB)

Hej,

Det här blir mitt första inlägg, för den här terminen! Jag är tillbaka i Skåneland sedan ungefär tre veckor tillbaka, och det är mycket trevligt. Än så länge har all min undervisning varit på distans, men det har gått utmärkt att plugga på våra kära bibliotek runt om i det (o)lärde Lund. Snart börjar campusundervisningen för mig med, det ska bli otroligt skönt. När de nya restriktionerna träder i kraft, som gäller från och med den 29 september, kommer vardagen bli sig mer lik, och det är en trygghet.

Tyvärr, så har jag inga storslagna bilder att bjuda på – den här gången. Jag får därmed bege mig ut på jakt, och försöka fånga Lund genom kameralinsen!

Till alla er nya studenter, stort grattis och varmt välkommen till Lund! Det må vara en sen gratulation, men bättre sent än aldrig. Skriv in dig på en nation och engagera dig, köp kurslitteratur (i andra hand), ta kontakt med kåren och se vilket roligt utskott som passar dig. Med andra ord, gör det bästa av Lund! Givetvis, glöm inte bort plugget!

Ta hand om er.
Med vänlig hälsning, Dante!

Vidare läsning:
Studentlund
Akademiska Föreningen
Steg-för-steg-guide inför terminsstarten
Guide till ditt studentliv

september 8, 2021

Inlägget postades i

Studentliv

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *