Hallå hallå från Göteborg

Den här veckan är för min del lite speciell. Som Kristin flaggat för i förra inlägget så är det kunskaps- och framtidsmässa i Göteborg idag, imorgon och på lördag. Därför har jag lämnat Stockholm och praktiken och åkt ner till Göteborg för att få träffa er och prata!

Vad händer på mässorna?

Du får möjlighet att fråga oss studenter om studentlivet i Lund i stort men framför allt, det bästa enligt mig, så finns studenter från samtliga fakulteter som har inblick i vad det innebär att läsa ett visst ämne. Det gör att du kan få svar på mer specifika frågor som rör just den utbildning som du är intresserad av. För om det är några som vet hur en utbildning är upplagd och hur undervisningen på ett visst program eller kurs bedrivs så är det ju faktiskt vi studenter som går programmet eller läser kursen. Dessutom hålls varje dag ett seminarium där lundastudenter berättar mer om studentlivet.

Alla frågor är bra frågor, så kom fram och fråga!

I och med att både universitetets samtliga fakulteter och studie- och yrkesvägledare finns på plats kan förhoppningsvis någon ha svar på just din fråga, så var inte rädda för att komma fram om ni har någon fundering eller undran. Skulle ni trots det inte vilja gå fram, eller inte har möjlighet att ta er till någon av de mässor eller till det öppet hus som arrangeras 17 mars 2018, så spana in LUs hemsida. Där finns massor med information om de program och kurser som universitetet erbjuder. På studentlund.se och nationernas egna hemsidor kan ni läsa mer om Lunds studentliv. Självklart kan ni även ställa frågor här på bloggen genom att kommentera eller via insta och snap.

 

Här har vi tre poserande studentambassadörer som gärna pratar med just dig. Även om vi just på den här bilden ser lite skrämmande ut så är vi väääääldigt snälla!

Hoppas vi ses eller hörs!

/Tina

Det här inlägget postades i Mässor, Studentliv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt