Se till att rösta

2014-09-13 09.37.57

Efter en dag full med att cykla ut med valsedlar till alla vallokaler i norra Lund och sedan stå och dela ut valsedlar utanför har jag äntligen kommit hem. Jag hinner inte vila dock, för jag ska iväg på Centerpartiets valvaka i Malmö. Dock tänkte jag ta den här tiden till att uppmuntra er att rösta. Om lite mindre än tre timmar stänger vallokalerna. Ni har alltså gott om tid att gå och rösta. Se till att ta vara på er demokratiska rättighet att få rösta. Det är inte alla i världen som har den. Om ni inte röstar har ni ingen rättighet att klaga senare. Då får ni helt enkelt leva med det valresultatet som det blir.

För övrigt så är bilden från när jag träffade alla partiledare för Alliansen igår. Det var trevligt det och speciellt, så jag passade på att se fin ut på bilden.

Om Dennis Widmark

Jag är 24 år och är från Stockholm. Jag studerar mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet inom Maskinteknik med inriktningen Teknisk Design. Jag har alltid tyckt om design, och naturämnena var mina favoritämnen på gymnasiet. Därför valde jag utbildningen inom teknisk design där jag kunde kombinera mina intressen. På fritiden älskar jag att träna, men jag är en typisk periodare, så beroende på när du frågar mig spenderar jag all min tid på gymmet eller all min tid med att titta på Sci-Fi-serier och läsa böcker och tidningar. Jag älskar även att spela spel som t.ex. Monopol eller Tarôt (ett franskt kortspel som liknar kortspelet Plump men som bara råkar ha samma namn som spådomsgrejen). Det blir därför många spelkvällar hemma hos mig.
Det här inlägget postades i Ideellt engagemang. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt