På resande fot

Hela denna vecka befinner jag mig utomlands. Ekonomihögskolans studentkår Lundaekonomerna är med i ett form av samarbete kallat International Week. I detta samarbete ingår massvis av skolor från hela världen. Upplägget är att varje deltagande skola anordnar en besöksvecka varje år dit studenter från alla de andra skolorna får åka. Med andra ord pågår nästan hela tiden en sådan här International Week någonstans i världen.

Det fina är att man som deltagande student bara betalar flygresan. På plats är sedan mat, boende och aktiviteter betalat.

Jag är alltså utomlands. Närmare bestämt Belgien och den lilla universitetsstaden Leuven-la-Neuve. Staden ligger någon halvtimme utanför Bryssel. Vanligtvis brukar en International Week innebära att man turistar i staden man besöker och det närliggande området. Men eftersom Belgien är så litet har de lyckats klämma in besök i Belgiens alla större städer. Så vid veckans slut kommer jag ha sett väldigt stora delar av landet.

Hittills har vi hunnit åka till Brügge, Antwerpen och Leuven. Imorgon bär det av till Bryssel! Nedan har jag lite bilder från gårdagens besök i Stella-Artois’ bryggeri och från Antwerpen.

20140324_155955 20140325_14342620140325_135607

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt