Mässor och Julmys

Hej på er!

Fredag idag igen och lööööööning. Eller jag, snarare låning som student men oavsett ett litet tillskott på kontot idag som alltid är lika efterlängtat.  Och det är visst bara en månad (och en utbetalning) kvar det här året. Jisses, vad har den här hösten tagit vägen? Har någon börjat räkna ner till jullov kanske? Som student på universitetet finns det tyvärr inget som heter jullov, men självklart kan man (och bör man!) ge sej själv ett par dagar ledigt åtminstone. Det tänker i alla fall jag göra.

Hur som helst, hösten är mässornas tid. Ja påven har hunnit med ett besök i Lund men det var inte dom mässorna jag tänkte prata om idag. Istället har det varit stora utbildningsmässor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Hoppas att ni hade möjlighet att besöka någon av dom och prata om allt mellan himmel och jord med oss Lunda-studenter. Är det fortfarande något du klurar på? Släng iväg en kommentar här vettja.

14976134_10154639652949526_1566052355_o

Här har team Naturvetenskap och Medicin på Malmö-mässan igår.

dsc_0073

Mässa “Backstage” kan se ut så här, allt för att våra röster ska hålla hela dagen.

Snart jul ja var det någon som nämnde. Har försökt julpynta min lägenhet lite så gott det går, det är ju trots allt första advent på söndag. Lunds kommun har försökt skapa julstämning på sitt egna lilla sätt genom att dumpa en stor snöhög på Stortorget. Tveksamt om den duger till pulkabacke.

bild

Min julpyntning vs torgets julpyntning…

Ha en fint första-advents-helg allihopa!
//Susanne

 

Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt