Lördag, tentaresultat och ett hopp om vår/valborg

God kväll kära läsare!

Vi är nu i mitten av februari och terminens alla novischaktiviteter börjar avta=allt mer sällan ser man studenter i tigerdräkter och spexiga utklädnader cykla runt. Mer vanligt förekommande är dock studenter med väskor, böcker och matlådor eller frack!

När terminen är i gång innebär det också att tentor skrivs och nya hp skördas. Jag fick en glad överraskning när jag loggade in i Ladok (där man hittar sina kursresultat). Det är alltid en viss slags skräckblandad förtjusning när man klickar sig in där. Men denna gången hade det gått vägen – WOOOHOO!!! Härlig lättnad när man kan sälja förra kursens kurslitteratur och “gå vidare i livet”! haha

Annars är det lite en mellanperiod just nu. Lite kallt, regnigt och grått. Alla väntar på vår, sol och alla höjdpunkter som komma skall… Jag menar givetvis VALBORG, TANDEM, BALER, SITTNINGAR & allt annat KUL som händer under våren. Det är en bra motivation såhär i hetspluggtider!

Jag tänkte bjussa på en recap av den senaste tiden, smått och gott!

Lite terapi för en stressad student – att åka hem till västkusten och njuta av hav och lugn

“en ingång till framgång?”
– Vi får väl se! 😀

Min älskade häst & jag som kikar ut i horisonten och längtar efter sommarängar att galoppera på. Men vi fick nöja oss med en galopp i paddocken denna gång

Studentikost kaos. Marskalkar, pizzor och tidsschemat verkar studeras väl. Fint minne från Lundaekonomernas vinterbal

Utsikten från pluggbordet – SNÖÖÖ

Jag blev överraskad av goda vänner – givetvis blev det en guidad tur i Lund och fotografering vid UB

Sneakpeak på min lägis. Man får plats med mycket på 20 kvadd

Lite bilder från när jag var marskalk samt mina kompisar när de hjälpte till under 350års-firandet och stämplade tentamensböcker! Vilken succé det blev – helt fullsatt!!!

Har ni något speciellt som ni vill att jag skall blogga om?? Skriv en kommentar vettja! 🙂

Vi hörs snart igen

Kram Kristin

Det här inlägget postades i Ny i Lund, Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt