Höga toppar och djupa dalar

Hejsan alla goa läsare, hoppas allt är finfint med er! Antar att många av er ser ljuset i tunneln och sitter med många “sista uppgiften innan lovet inlämningar”?

Jag pendlar för tillfället mellan att sitta på en stubbe i skogen, fälla en tår och tänka att “äschh jag får väl dra till Tyskland och mocka skit istället för det här går inte” eller att spendera 12h på biblioteket med fokusbubbla starkare än shotsen på nation och plugga järnet med visionen ” skall bli den bästa hästjuristen i världen”. Japp ni hör ju…. Tentaplugget på sin spets! Men jag tror att balansen börjar infinna sig med ynka 2,5 vecka kvar till tentamen.

Förra veckan hade vi dock underbart väder här på västkusten vilket gjorde att plugget kunde flytta ut – inte helt fel! Låter bilderna tala för sig själva 🙂

Fördelen med att plugga på distans - läsa paragrafer i trädgården hemma

Fördelen med att plugga på distans – läsa paragrafer i trädgården hemma

Tränade Aktiebolagslagen genom att närvara på Fingerprints årsstämma - lärorikt!! (Tycker att det klassas som plugg?? ABL var ju trots allt involverad)

Tränade Aktiebolagslagen genom att närvara på Fingerprints årsstämma i Gbg- lärorikt!! (Tycker att det klassas som plugg?? ABL var ju trots allt involverad)

13230727_10154104832054526_819901399_o

På en klippa vid havet (nästan lika bra som UB)

Tiden är knapp så får bli ett kort inlägg. Dagen har jag spenderat på det lokala stads/by-biblioteket. Öppettiderna på bibblan i Hunnebo är 11-15 EN DAG I VECKAN (livet i en fiskeby) så nu har jag fått ett specialkort med tillgång dygnet runt i Kungshamn. Lite skillnad mot Lund där det så gott som går att plugga varje dag 07-22. -Det är ju lyx om något! Ännu en fördel med Lund!! Peppar mig med att snart vara återförenad med min favorithörna på UB 😀

Sköning från min lokala bibbla - västkusthumorn är ett faktum

En sköning från min lokala bibbla – västkusthumorn är ett faktum

Hade gött

Puss & Kram

/Kristin aka. hets-tenta-pluggaren-nr.1

Det här inlägget postades i Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt