Det går bättre

Två veckor sen jag skrev sist och jag hoppas läget är bra hemma i Sverige, för jag har det riktigt bra men de kul när andra har kul också. Jag har kommit in i det här med föreläsningar igen, jag håller inte på att somna och mitt koncentrationsspann är nu minst fyra gånger så långt som en hundvalps. Detta kan bara betyda en sak: min hjärna har vaknat från sin sommardvala! Det tog en månad av skolarbete, men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Hurra!

Stormens öga

Det enda problemet jag har just nu är att jag är lite för ostressad och att jag måste ha missat något i skolan. Det känns lite som att vara i stormens öga; när man precis har klarat av en tuff period och det är några dagars lugn innan helvetet bryter lös igen. Inte för att jag någonsin har varit i mitten av en storm men enligt Day after Tomorrow funkar det så iallafall. För mig är det rätt vanligt att känna så här lite då och då och jag antar att jag inte är ensam.

När man då befinner sig i stormens öga har man ju ett ypperligt tillfälle att bryta rutiner och göra något sjukt och överraska sig själv lite. Jag har bytt rutiner (tagit många sovmorgnar), check! Jag överraskade också mig själv (såg fjärde Harry Potterfilmen för första gången), check! Det borde ni göra hemma i Lund också, stick och spela på laserdome i Malmö eller något. Inte för att det är så kul med laserdome men det är väl inte en del av era vardagliga rutiner iallafall?

Fotboll

I förra inlägget skrev jag om att jag var och kollade på skolrugby men till detta inlägg steppade jag upp mig lite och var och tittade på Champions league, Manchester City – Sevilla! Även om jag egentligen inte bryr mig om något av de lagen var det en maffig upplevelse, det var ju första gången jag var och såg en stormatch live.

Titta på utsikten. Magiskt!

Titta på utsikten. Magiskt!

Finbesök

Min kära mamma och pappa kom hit och hälsade på mig. Som student är det alltid fest att träffa sina föräldrar men varför är det så härligt egentligen? För det var längesedan man träffades? Lite. Att besvara alla deras tusen frågor om sina framtidsplaner? Nja. Att bli behandlad som en kung/drottning? Yes, där har vi det! Äntligen får man sitta och snacka om sig själv timme ut och timme in. När de frågar “Var ska vi äta ikväll?” så får man gå till det ställe man vill. Såklart är det ju alltid kul att träffa familjen, men de sakerna jag precis nämnde är ju grädden på moset.

Vi var på en dagstur till York med la familia. EN tumme upp för York!

Vi var på en dagstur till York med la familia. EN tumme upp för York!

 

Smell you later!

Det här inlägget postades i Studentliv. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt