Att plugga är bäst!

Hej på er! Här sitter jag och gör mig redo för öppet hus imorgon, här i Lund hela dagen! Jag ser fram emot att träffa er allihopa, välkomna att fråga vad som helst eller prata om vad som helst!

Jag läste en av mina kära kollegors blogginlägg om hur man ska plugga och även om jag pluggat i tre år nästan, behövde jag läsa det, speciellt punkten där jag ska låta mig själv att slappna av. Tack för påminnelsen! Är ni nyfikna på de andra tipsen kan ni läsa här

Jag är övertygad om alla de fina och fantastiska grejerna med att plugga, men jag likt ni som ska börja plugga och vill- behöver en påminnelse om varför det är BÄST att plugga. Jag har för ett år sedan skrivit ett liknande inlägg men kände att det var dags igen med lite modifieringar men ändå samma saker. Hej plugg!

 1. SOVMORGON
  Du kan ta sovmorgon när du vill (ja såvida du inte har tenta 08.00 kanske det inte är en bra idé). Det är skönt att veta att om ens mentala krig tar över på morgonen när alarmet ringer för 7e gången, att det är det OKEJ att ligga kvar.

  bildblogg3.1

  ibland är man trött…

 2. Du får vara både ung och vuxen!
  Du får ett skönt steg mellan att vara ett barn och seriös vuxen: De åren du pluggar är enligt många de bästa åren i ens liv.
 1.  Best Friends for ever!
  När du pluggar träffar du människor hela tiden och så mycket OLIKA människor att du lär känna dig själv på ett sätt du inte trodde var möjligt.
 1. VÄLJ LUND- förstahandsvalet nu även bevisat, se artikel här: http://www.sydsvenskan.se/lund/humor-och-storlek-lockar/ 

  lundLund är ett av de 100 bästa universiteten i VÄRLDEN med både anrika traditioner  men även nya traditioner (allt som görs mer än två gånger blir tradition i Lund).Vill ni ha ytterligare bevis? Kika in här eller kom förbi öppet hus imorgon Lördag 12 mars i Af-borgen!

Ha en bra helg och hoppas ni kommer förbi mässan!!

tummeupp

TUMMEN UPP FÖR PLUGG!! 🙂 /Lejla

Det här inlägget postades i Grundläggande info, Ny i Lund, Studentliv, Studier, Studieteknik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt