Att fira våren!

Tjoho allihopa!

Då var det äntligen maj och vi fick starta våren med en strålande valborgshelg! I Lund firas ju Valborg lite extra, men även här finns det många varianter på firandet av våren. I lördags överaskade jag och en tjejkompis en annan kompis som fyllt år nyligen. En välbehövlig tjejkväll helt enkellt!

När så valborgsmorgonen kom så tog vi oss till en valborgsbrunch som min kompis korridorsgrannar annordnade. Det var såå gott och massor med solsken eftersom vi åt ute. Efter att ha ätit i x antal timmar så fortsatte vi med musik och prat på gräsmattan. Jag lyckades med det fantastiska att somna med halva ansiktet i solen. Inte den snyggaste brännan jag haft om man säger så!

När vi framemot kvällen kände att det var dags för lite mat igen så tog vi oss till en italiensk pizzeria mitt i Lund och satt ute på gräsmattan, åt och tittade på alla intressanta förehavanden som pågår i Lund på Valborg.

Tja, jag kan inte annat än säga att helgen varit magnifik, med solsken, vänner, musik och skratt. Jag fick dessutom tillfälle att fira klarad tenta (phew!) och i helgen ska jag på min första universitetsbal, woho!

Vårkramar,

Stella

 

Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt