Antagning.se

Well, well, well. Så är vi äntligen här igen. Antagningsportalen har öppnat! Jag hoppas att ni vet vad det betyder? Dags att äntligen få söka till Lund, #förstahandsvalet.

Jag själv har också sökt lite kurser, men till sommaren. På distans. Distanskurser är i mitt tycke fantastiskt. Du planerar helt och hållet själv när, hur och var du ska plugga. För er som vill plugga juridik och är lite osäkra på huruvida ni kommer komma in eller inte rekommenderar jag UJIK:en (Utvidgad Juridisk Introduktionskurs).

Kursen ges helt på distans men slutprovet måste skrivas antingen i Stockholm eller Lund. Gör ni riktigt bra ifrån er, det vill säga att ni dels får högsta betyg och dels är bland de 20 bästa har ni en garantiplats till juristprogrammet som startar till våren. Det kan låta skrämmande att det krävs top20 och högsta betyg men frukta ej! Det blir vad ni gör det till och vill ni komma in så kommer ni lyckas! Tanke–känsla–handling.

Jag vill också nämna att jag själv har blivit antagen till mastersprogrammet i finans. DET BLIR KUL och jag ser verkligen fram emot att ta steget vidare och grotta ner mig i ännu mer information om den ekonomiska världen.

Men glöm nu inte att antagningen till hösten stänger den 18:e april. Ni går in på antagning.se, väljer Lunds universitet och söker de kurser/program som ert hjärta bankar för, eller vad ni helt enkelt skulle vilja veta mer om. Det finns en uppsjö av kurser och program.

Vi ses till hösten!

Det här inlägget postades i Grundläggande info, Ny i Lund och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt