Vardagsrutiner som student

Hej på er!

Nu är tentan skriven och vi har redan dragit igång med en ny kurs, högt tempo!!
Det bästa med en liten ”nystart” efter tenta är att man kan återgå till vardagsrutinerna igen. Jag brukar träna tidigt på morgonen så jag har tid för annat skoj efter plugget. Gymmet jag tränar på har många träningspass och det bästa är att du som student har studentrabatt! Det finns olika former av gruppträning, imorse var jag exempelvis på spinning. Under veckorna brukar jag också förbereda matlådor. Tips är att göra storkok så du slipper laga mat flera gånger i veckan. Gärna olika maträtter som också går att frysa in så du inte tröttnar på att äta samma mat i flera veckor. Att göra storkok är dessutom vänligt för studentplånkan! Ett annat studentvänligt tips är att anpassa matlagningen utefter säsongs-varor. Rotfrukter, grönkål och citrus är exempelvis väldigt billigt nu under höstmånaderna! 

Nog om mat! Nu ska jag faktiskt njuta av en helt pluggfri helg, jag får nämligen besök av familjen! Men först en liten bildbomb från veckan:

Välförtjänta god middag efter att ha skrivit tenta. Viktigt att tentafira!

Jag och Kristin bakade kanelbullar. Ni missade väl inte att det var kanelbullens dag?!

Riktigt nöjda med bakningen!

Från veckans storkok. Köttfärssås och spaghetti slår aldrig fel i matlådan!

Helgbuketten! Det bästa med Lund är att det ofta säljs närodlade produkter på Mårtenstorget. Där finns också massa blomstånd som säljer såhär fina blommor!

Trevlig helg på er!!
/ Dalia

Det här inlägget postades i Studentliv. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt