Utbytestermin i Frankrike väntar

Hej på er!

I måndags fick jag det glada beskedet att jag är nominerad till en utbytestermin på Jean Moulin University i Lyon! Så himla glad!! Nu har jag verkligen något spännande och roligt att se fram emot.

Lunds universitet har avtal med omkring 70 olika länder, därför finns det stora möjligheter till att studera utomlands! Jag har kompisar som bl.a. varit i Hong Kong, Boston och Australien. Det bästa med en utbytestermin är dessutom att du inte behöver betala något för det, eftersom universiteten har avtal mellan varandra. Du söker alltså CSN som vanligt och har även möjlighet att få lite extra för just utbytesstudier! Det går även att söka flera olika stipendier för att dryga ut reskassan. 

Får du möjligheten att åka på utbyte så gör det! Det är verkligen ett perfekt tillfälle att få uppleva ett annat land under en längre period, men framförallt en grym erfarenhet!

Nu ska jag återgå till uppsatsskrivandet innan jag tar välförtjänt helg!

Ha det bäst!
/ Dalia

Besökte Nice i våras. Längtar extra mycket till kommande hösttermin nu!

Det här inlägget postades i Studentliv. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt