Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Ut i naturen

Hej hörrni, 

Hoppas att ni har det bra, och tar hand om er i karantänen! 

Detta med hemmaplugg har kommit in i en rätt så stabil lunk. Vi har ett antal liveföreläsningar i veckan, och sen har jag och ett par kompisar egna Skype-sessions där vi går igenom instuderingsfrågor och snackar om intressanta rättsfall. Det hjälper faktiskt att boka in tid för allmänt snack! 

Promenad i skogen.

I helgen har det varit fantastiskt väder här uppe i Stockholm (där jag har varit ett par veckor eftersom min familj bor här). Och så fort solen är framme försöker jag se till att ta mig ut. Igår var jag ute på en långpromenad, kan verkligen rekommenderas! 

Och såklart håller jag avstånd till andra, och tvättar händerna noga. Så, se till att ta er ut hemifrån om ni kan 🙂 

/Izabell

 

april 5, 2020