Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Uppdatering!!!

Hej allesammans! 

Idag skriver jag mitt sista inlägg för denna terminen. Kändes som om det bara var förra veckan som alla ambassadörer samlades i Skanör för internat. Istället hade vi en trevlig avslutning i måndags. Denna termin är nog den som jag personligen känt har gått snabbast hittills av mina fem terminer i Lund. Det är ganska ofta man stannar upp och reflekterar över hur snabbt tiden har gått. Jag har kommit fram till den enkla slutsatsen att livet som student går väldigt fort, och att man ska passa på att njuta av det.

Förutom att ha haft avslutning har det varit fullt upp med att förbereda inför karnevalen som drar igång på fredag. Vi har lyckats bli klara med vår bod och jag tycker faktiskt det blev riktigt bra. Jag ser så mycket fram emot helgen och allt som karnevalen har att erbjuda.

Ena kortsidan på vår “djungelbod”

För övrigt har det på senaste tiden varit väldigt fint väder och då har man naturligtvis passat på att vara ute och njuta av solen. Botan, stadsparken och stortorget är populära platser dit folket strömmar när solen gassar på.

På promenad genom stadsparken…

Denna vecka plus en vecka framöver är jag ansvarig för Lunds Universitets snapchat. Skulle ni vara intresserade av att följa oss studenter så in och lägg till lundastudent. Kommer bli mycket karneval i helgen så se till att inte missa det!

Ha det bäst och glad sommar om vi inte hörs innan!

/ Adam

maj 16, 2018

Inlägget postades i

Studentliv