Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Tenta-klar

Så där! Har precis skrivit min sista tenta (prov) idag!! Känslan att vara fri från plugghets är äntligen här och det känns så himla skönt. Som alltid innan ett prov så ägnar man sig åt många, många timmar av korvstoppning och känslan av befrielse infinner sig alltid efter varje tenta. Efter att levt och andas det specifika ämnet ett bra tag är det väldigt skönt och luta sig tillbaka och känna sig, förhoppningsvis, nöjd över att man klarade av det.

Pluggstation hemma.

Efter tentan, som var på hela 15 högskolepoäng (dvs. en halv termin), tog jag min cykel och begav mig hem till en polare. Regnet öste ner men jag var lika glad för det. Kvällen spenderades med att bara ta det lugnt. Käka lite god mat, lyssna på musik och se väldigt många random youtubeklipp. Vi var några stycken, alla hade skrivit tenta i olika ämnen samma dag, så humöret var på topp. Alla kunde äntligen andas ut och ha det gött. Det är fantastiskt att vara i Lund helt enkelt. Speciellt idag, dagen efter en väl genomförd prestation (förhoppningsvis, igen).

OCH är ni väldigt sugna på att ansöka till Lund (vilket jag uppmanar er att göra) så glöm inte att söka på www.antagning.se SENAST 18 APRIL

Det finns en uppsjö av program och kurser för alla intressen. Skulle ni råka befinna er i Karlskrona på utbildningsmässa kommer jag med flera från Lunds universitet stå där och ha gott snack med er. Vi ses!

mars 20, 2017

Inlägget postades i

Grundläggande info Studentliv Studier