Studentmässor till våren!

Hallåhallå!

Under våren besöker vi flertalet mässor som ni kanske vid detta lag är medvetna om. Vi har redan dessa två månader, januari och februari, hunnit besöka Trollhättan, Linköping, Örkelljunga och Västervik. Denna vecka har vi haft ambassadörer i Sollefteå, Östersund och Sundsvall – och därtill kommer vi besöka fler städer under våren!

Jag har själv också besökt mässor när jag gick i gymnasiet och det gav mig blandade känslor. I dessa stunder blev jag mer passiv än aktiv. Jag gick runt och iakttog, och var den som oftast stod mer och lyssnade istället för att engagera mig i samtalet. Det finns absolut ingenting som är fel med det. Det går naturligtvis att ta reda på denna information på andra håll, och det finns definitivt inget krav på att ni måste prata med oss. Se oss ambassadörer som resurser som finns till för ert förfogande! Vi är inte google men vi besitter faktiskt en hel del kunskap om Lund och studier som vi gärna delar med oss av till er!

Glada ambassadörer efter en lyckad mässa i Trollhättan!

I nästa vecka, torsdag för att vara exakt, åker jag tillsammans med några andra ambassadörer till Kristianstad för att prata med er som kommer befinna er där. Ser redan nu väldigt mycket fram emot att få träffa så många personer som möjligt!

Håll för övrigt utkik i kommande inlägg från oss var vi kommer befinna oss inom en snar framtid. Jag kan redan nu meddela att vi kommer besöka: Varberg, Kalmar, Borås, Karlstad och Karlshamn under mars månad!

Läs gärna Hannes blogginlägg där ni hittar flera tips på frågor som är vanligt förekommande om ni har lite funderingar kring vad det är just för frågor ni vill ställa – we are here for you!

Ha nu en riktigt trevlig och avkopplande helg, på återseende!

Adam

Om adamn

Hej allesammans! Mitt namn är Adam och jag är 21, snart 22 år gammal. Jag pluggar idag det oerhört intressanta programmet Pol.kand, som är en förkortning på Politicies Kandidatprogram för att klargöra det. Just nu inne på 3:e terminen och pluggar företagsekonomi. Förutom att studera gillar jag också att hänga med vänner, se på fotboll och diverse tv-serier och massa annat skoj! Ska bli kul att börja skriva på bloggen och dela med mig av min vardag, och har ni frågor rörande utbildningen så tveka inte att höra av er! Vi ses och hörs, ciao!
Det här inlägget postades i Mässor, Utflykter. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt