Sommaren väntar!

Hej allihopa,

Sista inlägget för min del den här terminen, lite tråkigt att terminen snart tar slut men samtidigt väldigt skönt med sommar. Tänkte knyta ihop säcken med lite tillbakablickar men även dela med mig av vad som komma skall.

Till sommaren har jag kommit halvvägs på min utbildning vilket känns jättebra. Känns fortfarande som att jag precis börjat läsa, tiden går verkligen fort när man har kul. Till hösten läser jag fördjupningskursen i företagsekonomi, vilket är det jag tycker bäst om. Så himla skönt att få välja själv vad man vill läsa.

Mina tankar om att flytta till Lund går på högvarv. Efter några terminer av pendling känns det ganska naturligt att flytta till Lund, men problemet är bara vart? Ska jag hyra eller köpa? Frågorna är många, tur att jag har hela sommaren på mig att fundera.

Det vankas även Karneval här i Lund. Det är faktiskt första och sista gången jag ska jobba på karnevalen eftersom den bara sker var fjärde år. Är dock supertaggad på att få se vad helgen har att erbjuda. Om ni inte redan följer oss på sociala medier, t.ex. Snapchat (Lundastudent) så gör det. Där kan ni få se “behind the scenes” från karnevalen från någon av alla karnevalister (vi studenter som jobbar).

Jag kommer tyvärr inte kunna njuta lika mycket av solen i sommar som ni kommer göra. Jag ska nämligen sitta inne på ett kontor och arbeta med bokföring nästan hela sommaren. Detta är faktiskt mitt första sommarjobb som verkligen sätter mina kunskaper från ekonomiutbildningen på prov. De tidigare ekonomirelaterade sommarjobben jag har haft har inte alls satt mina kunskaper på prov lika hårt. Ser dock detta som en väldigt rolig utmaning.
Har också lyckats trycka in en liten semester mellan kontorsveckorna vilket kommer bli väldigt skönt. Ni kommer få höra allt om min sommar när vi hörs igen till hösten.

Bifogar lite fler bilder än vanligt då jag inte fick med några förra veckan.

Detta var allt från mig denna terminen. Hoppas att vi syns och hörs igen till hösten. Ta hand om er!

Vi hörs!
Filiph

När det ska solas brukar vi studenter ta våra brassestolar och bege sig till Lomma.

Några studentambassadörer som sprungit Lundaloppet.

Universitetshuset.

Pizza och gott sällskap.

Värdesätter egentid väldigt högt. Gillar att traska runt i naturen och bara tänka.

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Ideellt engagemang, Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt