Snart sommarlov!

Hej alla läsare,

Välkomna till mitt absolut sista inlägg för denna terminen. Denna veckan har helt ägnats åt vårt uppsatsskrivande som handlar om Teslas CSR-arbete. Vi blev klara med uppsatsen igår och nu förbereder vi oss på att opponera på en annan grupps arbete. Detta betyder att vi kritiserar ett annat arbete som sedan författarna försvarar vilket är givande och superkul!

Tänkte även nämna lite kort om min upplevelse under Lundakarnevalen. Karnevalen kom och gick innan man ens hade fattat att den hade börjat. Jag, tillsammans med tusentals andra lundastudenter engagerade oss där jag arbetade inom sektionen “Insats”. Vårt främsta arbete var att se till att alla karnevalister (vi som jobbar) och karnevalens besökare kände sig säkra under karnevalens tre dagar. Ett exempel på vad arbetet kunde vara är att se till så att inte allt för många befinner sig vid den stora scenen, detta på grund av exempelvis brandrisken. Superskoj!
Nästa Lundakarneval äger rum 2022 och jag rekommenderar starkt att ni engagerar er. Ni får minnen och vänner för livet!

Har även börjat arbeta som studentmedarbetare vid LUCE (Lund University Comissioned Education) där jag hjälper till vid olika projekt. Nästa vecka kommer vi hålla intervjuer med sökande till ett EU-finansierat program som heter MatchIT som hjälper nyanlända med teknisk bakgrund att komma in på arbetsmarknaden.

På Fredag är det äntligen sommarlov, typ. Men bloggen tar dock inget sommarlov, andra skribenter kommer att lägga ut inlägg under sommaren med jämna mellanrum. Stay tuned!

För er som har sökt in till någon av Sveriges universitet/högskolor (Lund såklart!) önskar jag er stort lycka till.

Ha det bäst!

/Filiph

På bilden ser ni vikingarna och dess båt…

… Som sedan tog in lite vatten i sjön Sjön.

Man kunde även trycka in lite soltimmar under karnevalen 😉

Avslutar med en bild på Universitetsbiblioteket

Det här inlägget postades i Grundläggande info, Ideellt engagemang, Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt