Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Slutet av terminen (och min tid i Lund?)

Hej på er, 

Solen skiner i Lund vilket är superhärligt. Man känner verkligen att sommaren snart är här!! 

Denna terminen har varit lite speciell på grund av Covid-19. Däremot har jag inte blivit så påverkad eftersom jag inte har haft föreläsningar sedan vintras på grund av masteruppsatsen. Det mest tråkiga har dock varit att inte njuta av studentlivet i lika stor utsträckning som i vanliga fall – men hälsan kommer alltid först 🙂 

Tanken slog mig att min tid i Lund börjar också närma sig sitt slut  – eller? Jag var ganska säker på att jag skulle flytta hem till Göteborg efter min masterexamen. I april månad fick jag en tjänst som tyvärr togs bort på grund av corona. Lite tråkigt, men det gjorde också att jag insåg att jag inte har några problem med att stanna i Lund ett tag till. Därför har jag sökt lite kurser till hösten för att ha en plan b ifall något intressant jobberbjudande inte skulle dyka upp. Det är också det härliga med Lunds universitet. Universitetet erbjuder så många kurser att det verkligen finns något intressant för alla. 

Hoppas att ni mår bra och tar hand om er i dessa tider. 

Ha det fint!  
// Minela 

 

maj 19, 2020

Inlägget postades i

Studentliv

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *