Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Sensommar och pluggkvällar

Hej allihopa! 

Sommaren håller sig kvar i Lund och idag satt jag och en kompis i botaniska trädgården och pluggade, klockan 17 var det 22 grader och soligt!! Som i en dröm, som en äldre dam kommenterade när hon gick förbi oss. Sensommaren och hösten är min absoluta favorittid i Lund och det kryllar av studenter på gatorna nästan dygnet runt nu 🙂 


I förra veckans inlägg fick ni (vi) massvis med värdefulla tips inför en terminsstart! Efter några år har jag landat i vad som väntar men jag glömmer aldrig min första termin på Lunds universitet för tre år sen när allt var nytt och det kändes omöjligt att få grepp om allt. Med tiden hittade jag rätt redskap för att lösa det på ett sätt som passade bäst för just mig! 

Jag läser denna terminen valfria kurser, bland annat marknadsföringspsykologi som hittills varit en väldigt rolig kurs. Den är, jämför med mina tidigare kurser, mer praktisk. Det fick mig att fundera på hur viktigt det att verkligen välja någonting som du är intresserad av och nyfiken på. Allting kommer kännas roligare och enklare då!

Mellan Lundagård och Domkyrkan

 

Ha en fin vecka så hörs vi snart igen!

/ Bisera 

 

september 7, 2021

Inlägget postades i

Studentliv