Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Så var det dags för sommarlov igen

Hej allihopa! Sitter just nu på tåget påväg till Stockholm, ska spendera en hela vecka där och göra många olika saker. Nu när terminen börjar gå mot sitt slut finns det inte särskilt många måsten kvar vilket gör att det blir lättare att ta en vecka i Stockholm! 

Den här terminen har jag hunnit med så himla många olika moment. Det är något jag brukar ta upp med mina vänner ibland eftersom studier ibland kan kännas tråkiga, meningslösa och som att “alla andra gör roliga grejer”. Då brukar jag säga att vi borde stanna upp och tänka på allting vi har lärt oss under terminen. Nu när jag gör det idag tänker jag på att jag har …

  • Skrivit en helt B-uppsats och blivit godkänd på det?!
  • Sökt praktikplatser
  • Cyklat tandemcykel 2 mil?!
  • Skrivit mååånga uppsatser om många olika ämnen t.ex. ankytningsteori, psykisk ohälsa och rasism för att bara nämna några
  • Varit på många olika styrelsemöten
  • Lärt mig bokföra
  • Varit på bal
  • Lärt mig hur jag ska prata med barn som varit med om trauman
  • Lärt mig hur jag ska agera i en samtalssitutation

Det är så mycket nyttiga moment jag får lära mig under terminen i skolan samt som student i Lund och jag tror att alla någon gång borde stanna upp och verkligen fundera kring detta. Särskilt när en sitter och känner sig uppgiven över hur tråkig skolan kan vara. 

Ja det var ett litet sommartips från mig! Missa inte att följa oss på sociala medier, jag har till exempel snapchat om bara två veckor! <3

 

maj 23, 2019

Inlägget postades i

Studentliv

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *