Rutinmänniska

Jag är en hemsk rutinmänniska. Jag älskar rutiner. Därför ser mina skolveckor oftast likadana ut. Alarmet ringer klockan 7, jag åker till skola klockan 8 oavsett om jag har lektioner eller inte och sedan hem igen klockan 17. Och så ser det ut, dag in och dag ut. Eller jag måste dock erkänna att det blir en ledig dag eller sovmorgon då och då, men mestadels i alla fall! Detta må låta tråkigt men det funkar väldigt bra för mig. Jag fokuserar på skolan under “skoltid” men när jag kommer hem är jag ledig och fri till att göra vad jag vill. Andra gör tvärtom och jobbar kanske hellre hemifrån eller under kvällen. Och det är detta alla vi studentbloggare tjatat om, friheten som student. Ingen dag behöver vara den andra lik eller så väljer man att ha mer rutiner. Gör det som passar dig bäst och som gör plugget som roligast!

Jag måste också erkänna att rutiner är något jag inte haft under min utbytestermin. Tiden har gått alldeles för fort för att jag ska hunnit få några riktiga rutiner och allt för mycket roligt omkring mig har fått mer fokus än att spendera tid i skolan. Men det är väl så det ska vara!

Sen sist har jag har avslutat terminen och spenderar just nu tiden genom att bara njuta av att vara ledig i Perth samt söka exjobb. Jag har även rest lite, denna gång söderut och nästa vecka bär det av till östkusten.

Vi besökte Lake Cave.

Vi besökte Lake Cave.

Vi besökte även "the Southern cape", udden där Indiska oceanen och Antarktiska oceanen möts.

Vi besökte även “the Southern cape”, udden där Indiska oceanen och Antarktiska oceanen möts.

Forest Grove National Park - motsatsen till den röda öken i norr.

Forest Grove National Park – motsatsen till den röda öken i norr.

Ännu en strandbild tänker ni. Men är man i Australien så är man...

Och ännu en strandbild tänker ni. Men är man i Australien så är man…

Det var allt för mig för denna gång.

/Ariana

Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt