Påminnelse i sommarvärmen

Hej på er alla sommarlovs-njutare (jag hoppas att det är det ni är).

Mitt bland alla sommarjobb, glassar, sandkorn mellan tårna och myggbett är det ett väldigt viktigt datum vi icke ska glömma bort:

Senaste imorgon, den 28 juli måste du svara på ditt antagningsbesked!

Logga in på antagning.se och gör det med en gång om det inte redan är gjort.
Så hoppas jag såklart att vi ses i Lund till hösten.

Sommarlov ja, det kan ju se väldigt annorlunda ut för oss alla.
För min del är det jobb större delen av sommaren, och då som assistent på IKEAs hållbarhetsavdelning. En perfekt erfarenhet för den naturgeograf/miljövetare jag är (på väg att bli?) inför framtida “riktiga” jobbsökningar.

Men just nu, i skrivande stund är det faktiskt semester för min del. Jag har 2 veckor ledigt från sommarjobbet och den första veckan spenderas i Arvika i Värmland. Här har drygt 20000 orienterare (jag råkar vara en av dessa) samlats i veckan för att leta skärmar i skogen och umgås med likasinnade. Hela kalaset kallas O-Ringen om det skulle låta bekant för någon.
Att man sen är helt slut varenda eftermiddag efter mer eller mindre lyckade strapatser i skogen är bara en extra krydda på den här typen av “semester”. Nästa vecka fortsätter min lugna semester med en veckas cykling och vandring i Dalarna. Lagom utvilad (??) ska jag sen jobba några veckor till innan mitt sista år i Lund börjar.

Så för att vi alla ska kunna strosa runt på Lunds gator i höst – In och svara på antagningsbesked NU!!

Ha en fortsatt fin sommar!
//Susanne

Det här inlägget postades i Grundläggande info, Jobb, Ny i Lund, Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt