Over and Out

Då är det sommar-”lov”. De sista studenterna håller just i detta nu att förflytta sig från Lund och staden går in i någon sorts limbo. Med tanke på att en stor portion av invånarna utgörs av studenter är det kanske inte så konstigt. För min del lämnar jag Lund först i augusti, efter att ha jobbat, för att pröva vingarna i någon annan för tillfället namnlös stad. Och det är såklart fruktansvärt att säga farväl till Lund och dess unika studentliv.

Jag kommer sakna alla man lärt känna
Jag kommer sakna Lund som stad
Jag kommer sakna studentlivet

Den nostalgiska känslan som pyr inom en, s.k. graduation goggles, är självklar när något håller på att ta slut. Likväl är det så att ”that’s life” och det kommer fler äventyr, utmaningar, good times etc. Dock kommer Lund alltid ha en speciell plats i hjärtat, vilket jag är övertygad om att alla de ca. 40.000 studenter i staden kan skriva under på.

Med kandidatuppsatsen inlämnad tackar jag Lund och säger over and out! På återseende.

/Andreas

Det här inlägget postades i alumn, Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt