Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Ny student i Lund?

 

Hej,

Nu är jag tillbaka i skolan igen. Det känns lite konstigt att komma tillbaka till studierna efter ett långt sommaruppehåll, men jag tycker alltid att det är superkul att komma tillbaka till Lund, kompisarna, skolan och inte minst studentlivet. Man vänjer sig oförskämt snabbt vid en sommarlovsvardag, speciellt om man har haft alldeles för många veckor semester ;). Denna sommaren har jag unnat mig en lång semester, man får väl passa på nu när man är student och faktiskt har möjlighet till detta?

Utöver att jag har njutit av en lång semester har jag varit läkarassistent på en vårdcentral i Växjö där jag har stormtrivts. Nu ser jag fram emot termin 9 på Läkarprogrammet och kommer under denna terminen läsa Psykiatri, Barn och gynekologi/obstetrik.

Det är mycket som inte har varit som vanligt nu under coronatider och detta påverkar ju givetvis alla. Det känns lite läskigt att min tid i Lund börjar lida mot sitt slut och jag försöker därav göra det mesta av den tid jag har kvar.

Hursomhelst, STORT grattis till er som nu har blivit en del av Lunds Universitets studentbubbla. Många av er kommer ha mycket via Zoom till en början, trots det är det viktigt att inte glömma bort att ta hjälp av sina kursare i början. Det är alltid svårt att komma in i plugget när man har varit ifrån skolbänken under en längre tid. Hjälp varandra!!! 🙂

/Isabella

september 2, 2020

Inlägget postades i

Studentliv

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *