Min tisdag i bilder

Det som jag skrev förrförra veckan om att jag var i stormens öga, inte för att skryta, men jag var spot on! Oj oj oj, vad jag har varit tvungen att plugga mycket de senaste två veckorna. Men det ska jag ju inte skriva om idag, för det är ju temavecka! Woop woop!

En typisk novembertisdag i Leeds, typ.

Jag inleder den här dagen som de flesta andra, jag vaknar av min klockan 09:00 för att sedan övertyga mig själv att det är en bra idé att sova till halv tio istället. Klockan halv tio har jag en mental motivationsmonolog med mig själv så jag kan samla alla mina krafter för att ta mig ur sängen. Sedan går jag till en Lux-inspererad byggnad och börjar dagens studier.

Jag och George

Jag och George

I bilden ovan kan ni se när min engelske vän George sitter och läser igenom en av mina uppsatser. Får ju dock erkänna att bilden är stagad och vi försöker efterlikna den äkta situationen som uppstod fem minuter tidigare. Hursomhelst fick jag rosor och blad för min fantastiskt akademiska text, och det var en så kallad suverän start på min tisdag.

Slaget om digestivekexet

Slaget om digestivekexet

Efter några bra timmar på Lux(typ) är man välförtjänt av en måltid, lämpligt nog blev jag medbjuden på en härlig lunch av min kompis Janice. Hon lovade att det skulle bli en underbar lunch med digestive till efterrätt. Wow! Vilken grej tänkte jag, kaka på en tisdag. Men precis när vi ätit upp och kaffet var på gång insåg Janice något fruktansvärt, det fanns bara ett digestive kex kvar. Bilden ovan är också superstagad, men den fångar situationen perfekt. Hon hade lovat mig ett kex, men hon ville ha kexet själv, jag fick inget kex.

Fint och tyst

Fint och tyst

Efter en kexlös lunch gick jag och satte mig på en ny plats, miljöombyte är bra även när man pluggar. Därför gick jag till detta bibliotek som på gott och ont är en tyst pluggplats. Trist men produktiv.

Min förta höstbild

Min förta höstbild

På vägen hem stötte jag på det där, jag är inte så mycket för att ta bilder på träd och löv men med det rätta filtret ser det ju nästan konstnärligt ut. Hösten har även kommit till Leeds, det tog sin lilla tid men nu har det engelska vädret börjat leva upp till sitt rykte. Det är regn, riv och oförutsägbart men ni vet vad det betyder! Nu kan jag använda min dyra regnjacka som jag skrev om för några inlägg sen, så lika glad är jag för det.

Konsert

Konsert

Den bilden är faktiskt tagen på denna tisdag jag skriver om, så det är ju faktiskt vardagen i bilder, även om det inte tillhör vardagen. Jag och min vän Martin gick och såg Imagine Dragons live. Kul! Bilden är ju dock tagen på förbandet Sunset Sons (som också var bra), eftersom jag var så exalterad när Imagine Dragons kom upp att jag glömde ta bilder.

De var allt för mig / Johannes
Tjoflöjt!

Det här inlägget postades i Studentliv. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt