Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Hur blir sommaren 2020?

Midsommar i Karlskrona

Hej på er, 

Hoppas att ni mår bra! Den här sommaren spenderar jag i Malmö! Jag lyckades också ta mig en sväng till Karlskrona, Blekinge över midsommarhelgen 🙂 Jag tänkte bjuda på några somriga bilder så ni kan se hur det kan se ut med en sommar i södra Sverige.

Midsommarhelgen spenderades i vackra Karlskrona, och det blev årets första sommardopp!
Åskan har legat i luften en hel del på senaste tiden. Tack och lov hann jag ta mig in innan det började regna efter att denna bild togs på en kvällspromenad förra veckan.
Jag kallar den: Hyllie Skyline. Varje dag som jag cyklar hem från mitt sommarjobb möts jag av detta – och då är det bara en liten bro tills jag är hemma.

Sommaren är ju också skönläsningens tid! Jag har tagit mig igenom Biodlaren från Aleppo under midsommarhelgen (hett tips!). Nu väntar sommarklassikern One day (nej, jag har inte läst den än) och Conversations with friends från samma författare som skrivit Normal people (som också är en svinbra miniserie på SVT (hett tips2)).

Sommarlovsläsning!

Det var lite plock från mina första sommarlovsveckor. Ta hand om er och varandra, så ses vi i höst igen 🙂 

/Izabell

juli 1, 2020