Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Herregud, vad hände igår?

Igår 31 maj 2022 hände det läskigaste, roligaste, mest efterlängtade men också mest vemodiga som hänt under min tid i Lund. Jag tog examen! 

Även nu 24h senare känns det helt galet att gårdagen har hänt. Mitt huvud är fortfarande inställt på att jag ska återvända till Juridicum för att plugga till en tenta, fila på min uppsats eller bara hänga med kompisarna på entrétrappan i solen. 

Utan att bli för nostalgisk så är det helt otroligt hur mycket man hunnit med under åren jag spenderat i Lund och på universitetet. 5år. Så mycket nya vänskaper, så otroligt mycket kunskap, långa dagar och sena nätter. Tårar och massor av skratt. Sittningar, baler och karnevaler. Promenader genom Lundagård när fåglarna sjunger. Parkhäng och kubbspel i botaniska. Valborg i stadsparken. Jag tycker jag beskrev det så bra precis när jag flyttat ner; även en grå och tråkig dag är en underbar dag i Lund. 

Utan tvekan kan jag säga att tiden i Lund har varit bättre än vad jag någonsin kunnat önska mig. Men det är svårt att på riktigt beskriva för någon som inte gjort detsamma, hur det är att leva sitt liv här i “lundabubblan”. Är det någonting jag ska skicka med alla potentiella studenter, såhär mitt sista inlägg på bloggen, är det dock; GÖR DET. Sök sök sök. Flytta hit. Plugga här. Lev här. Det kommer du aldrig aldrig aldrig någonsin ångra! 

Herregud. Nu är jag jurist. 

Hejdå bloggen och tack Lund för de fem bästa åren i mitt liv!

juni 1, 2022

Inlägget postades i

Studentliv

2 comments

  1. Elsa

    Fantastiskt, examen är en stor dag! Grattis!

  2. Lisa

    Grattis till examen ‍

Kommentarsfältet är stängt.