Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Gå med i UPF!

Hej allesammans!

Tänkte berätta lite om en organisation som jag är med i och som kan vara spännande för alla som är intresserade av utrikespolitiska frågor!

Organisationen heter UPF (Utrikespolitiskaföreningen), och har funnits sedan 1935. Det som är så häftigt med UPF är att det finns en massa olika saker att hitta på inom organisationen. Man kan syssla med skriva artiklar, organisera fester och föreläsningar, bjuda in spännande föreläsare, hjälpa till med att utveckla medlemmars framtida karriärer, eller hålla på med det som jag jobbar med för tillfället – podd och radio!

Jag är tillsammans med min kollega Co-Head över Pod&Radio-kommittéen, där vi släpper poddar och håller live-shows varannan vecka på onsdagar.

Är du intresserad av att veta mer om UPF eller vet du redan nu att du vill bli medlem så kan du klicka på länken: upflund.se, för att veta mer!

Och är du intresserad av att lyssna på några av våra poddar så kan du hitta oss på Spotify – The Perspective Pod, eller fota (via Spotify appen, inte bara kameran), denna bild: 

Hoppas att du tycker om vårt innehåll och är sugen på att bli aktiv i UPF! Några av våra tidigare gäster har varit Kofi Annan, Margot Wallström, Ann Linde, och många fler! Dessutom så brukar vi annordna resor till olika ställen, som EU-kommissionen i Stockholm, eller en resa till Berlin för att nämna ett par! Nästa års resa är till Budapest, så bli aktiv för att inte missa det!

Har ni några frågor så är det bara att ställa dem i kommentarerna!

//Ismar, masterstudent i rättssociologi. 

november 12, 2021

Inlägget postades i

Studentliv