#Förstahandsvalet

Hej allihopa,
Just nu sitter jag i bilen på väg söderut efter en helg i fjällen med min familj. Vi har grillat, åkt skidor och bara njutit av det fantastiska vädret. Tråkigt att en så fantastiskt helg lider mot sitt slut.
För att muntra upp stämningen lite tänkte jag ge tre anledningar till varför du ska lägga Lunds universitet högst upp på antagning.se. (#Förstahandsvalet) 😉

Studentlivet:
Lund har enligt mig det bästa studentlivet. Många tror att studentlivet präglas av festande men så är det verkligen inte. Anledningen till varför vi har ett så pass bra studentliv är just på grund av allt utöver festandet. Det finns verkligen något för alla, allt från datorspelande till bastuklubbar.

Kvalité:
Lunds universitet rankas år efter år som ett av Sveriges främsta lärosäten. Med en examen från Lunds universitet har du alla möjligheter i världen. Du kan läsa mer om Lunds ranking här: https://www.lunduniversity.lu.se/about/about-lund-university/university-world-rankings. Inte nog med det så finns även ESS och MaxIV i Lund vilket ytterligare stärker universitetets varumärke.

Friheten:
Vi studenter har ofta möjligheten att själva styra över våra studier. Då undervisningen inte är obligatorisk och mycket av läsandet sker på egen hand innebär det att vi kan planera vardagen mycket lättare. Som jag nämnde tidigare var jag inte hemma över helgen, detta hade inte varit lika smidigt om jag inte själv hade kunnat styra över min utbildning.

Där hade ni mina tre största anledningar varför ni ska välja Lund som ert #förstahandsval. Glöm inte heller att ansökan stänger den 16e april. In och sök! 🙂 https://www.antagning.se/se/start

Grillar och njuter i solen

Njuter av en kanelbulle under en topptur i Åre

/Filiph

Det här inlägget postades i Grundläggande info, Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt