Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Ett år kvar!

Midsommarskidåkning!
Midsommarskidåkning!

Hej igen kära läsare,

Hoppas att allt är bra med er och att ni haft en superbra midsommar! 

Till hösten börjar jag mitt sista år i Lund där jag kommer läsa en magister. Det är med blandade känslor jag ser fram emot mitt sista år i Lund. Det ska givetvis bli väldigt häftigt att få komma ut i arbetslivet där jag kan få testa mina kunskaper på ett mer praktiskt sätt. Det känns dock lite vemodigt att lämna den trygghet jag har här i Lund. Det känns även som att jag, trots alla mina år i Lund inte hunnit uppleva allt jag vill uppleva. Jag tänkte därför i detta inlägg prata lite om de saker jag förhoppningsvis hinner göra under mitt sista år.

Jag vill för det första gå på fler baler. Att gå på en bal är så himla kul och väldigt unikt för studietiden. Det finns dessutom en massa olika typer av baler med olika teman. Jag har som vana att gå på samma baler år efter år utan att testa någon ny, vilket kommer att ändras på till de två kommande terminerna. 

Jag ska även börja engagera mig inom kåren vilket jag inte gjort tidigare. Jag ska bli kontaktperson för ett av kårens partnerföretag där jag hjälper dem förmedla kontakt med studenter vid ekonomihögskolan. Detta kommer ge mig värdefulla kontakter, både med företagsrepresentanter men också med andra studenter. 

Ovan nämnda är enbart två av alla de saker jag hoppas kunna göra mitt sista år. Man måste verkligen ta vara på tiden man får! 🙂

Vi hörs snart igen!

Ha en fin sommar!
/Filiph

 

juni 21, 2020

Inlägget postades i

Studentliv

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *