Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Den blomstertid nu kommer

Nu är det verkligen snart sommarlov för alla studenter här nere i Lundaland. Uppsatsseminarierna avlöser varandra, hemtentor ska lämnas in och salstentor skrivas. Visst blir det en del att göra men lugnet, friheten och alla andra känslor som kommer efteråt, det, det är en härlig känsla.

Så här får ni min dag den 19 maj, dagen då jag lämnade in min masteruppsats!

Dagen
Dagen började med att jag gick in till Eden och lämnade in tre fysiska exemplar av min uppsats.

Det är ändå något charmigt med att lämna in uppsatsen fysiskt och inte bara elektroniskt
Bilden som fångar att solen lyser, blommorna blommar, gräset är grönt, att kompisen min lämnat in sin hemtenta och jag min masteruppsats

Inlämningar måste firas och denna gång hade vi planerat att slå på stort. Både styra en lite satsigare middag till ett gäng vänner och gå ut och danselidansa på kvällen. Det blev en del flängandes på stan innan dess och självklart duschade jag min obligatoriska “efter inlämningsdusch”.

Eftermiddagen som gick över i kväll
Sen var vi redo att sätta igång med middagsbestyren. En middag som blev så smaskelismaskig och som gjorde oss alla väldigt sugna på att dansa, kanske inte lika sugna på att pausa… (Jag vet, humor är inte min starkaste sida.)

Några timmar efter middagen fann vi Emelies glasögon sittandes på min näsa, snyggt va?

Helt klart en lyckad dag och kväll! Sen är det bara hålla tummarna för att det gått vägen och att en blivit godkänd.

Sommarblogg
Som ni kanske märkt har det inte varit några inlägg på ett tag och det är för att det varit och kommer vara sommartempo här på bloggen över sommarn. Varje onsdag kommer ett nytt inlägg publiceras. Lyckospark i baken nu på er med era inlämningar och prov. Men framför allt – passa på att njut av sommaren och ta det bara lugnt. Till hösten väntar massa spännande äventyr och kanske att de kommer utspela sig här i Lund!

maj 31, 2017

Inlägget postades i

Studentliv uppsats