BIB – Back In Business!

Tjohoo allesammans! 🙂

Här sitter man en kulen oktobermåndag och myser i köket. Hösten är här och sommaren ett minne blott. Nu var det ju ett tag sedan man skrev ett blogginlägg, minns jag inte helt fel så var det i slutet maj. Eller nä förresten, det var nog någon gång under sommaren.

Hursomhelst, man är åter i Lund och studierna drog igång i ett rasande tempo. Just nu läser jag fortsättningskursen i Nationalekonomi och det är väldigt skoj. Kursen består som vanligt av mindre delkurser i form av matematiska metoder, mikroekonomi och ekonometri. Vi läser just nu matten och mikron parallellt och i nästa vecka har vi vår första tenta för terminen.

Alltid lika trevligt att ta en promenad i Lundagård!

Det känns faktiskt rätt konstigt att mer än halva min studietid redan sprungit iväg. Det är ingenting som jag brukar reflektera över vanligtvis, men just i stunder som dessa när man sitter och funderar över vad man ska dela med sig av slår alltid tanken en. Det är en känsla som både fyller en med glädje och sorg. Glädje är alla prov man lyckats ta sig igenom och alla vänner man träffat. Sorgen är att detta kommer inte vara för evigt. Tids nog blir man lite trött på studentlivet och vill vidare med all erfarenhet man samlat på sig under resans gång.

I höst har vi fått många nya studenter och er hälsar jag er hjärtligt välkomna till Lund! En sista sak som jag vill påminna alla om är det är dags att söka in till kurser eller program just nu. Sista ansökningsdag är den 16:e oktober och det är alltid bättre att vara ute i god tid så söksöksök nu här på antagning.se.

Det är kul att vara tillbaka här på bloggen och jag hoppas ni följer med oss även under denna höst!

Allt gott,

Adam

Om adamn

Hej allesammans! Mitt namn är Adam och jag är 21, snart 22 år gammal. Jag pluggar idag det oerhört intressanta programmet Pol.kand, som är en förkortning på Politicies Kandidatprogram för att klargöra det. Just nu inne på 3:e terminen och pluggar företagsekonomi. Förutom att studera gillar jag också att hänga med vänner, se på fotboll och diverse tv-serier och massa annat skoj! Ska bli kul att börja skriva på bloggen och dela med mig av min vardag, och har ni frågor rörande utbildningen så tveka inte att höra av er! Vi ses och hörs, ciao!
Det här inlägget postades i Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt