Back again!

Hejsan allesammans!

Då var det dags att göra comeback här på bloggen. Det skall erkännas att jag faktiskt missade min dag för två veckor sedan, fy mig. Nåja. Man är åtminstone tillbaka på bloggen och ska fortsätta att uppdatera er med saker som händer i mitt liv – men också allt möjligt annat om Lund som stad och hur det är att plugga här.

På promenad genom Lund, här har ni LUX.

För min del har det faktiskt hänt lite saker. Jag har tillexempel kommit på att jag inte vilja läsa nationalekonomi längre. Jag vill istället läsa företagsekonomi vilket jag också kommer göra till hösten. Vem trodde efter 5 terminer att man kunde byta inriktning? Jodå det går alldeles utmärkt i detta fall. Anledningen bakom själva bytet i sig är att jag tror för min del så passar företagsekonomi bättre vad jag vill göra och arbeta med i framtiden.

Längs med samma väg hittar ni Science fakulteten.

I övrigt vad händer? Våren 2018 kommer bli väldigt spännande i Lund. 2018 är inte bara året som Sverige går till val, utan det är LUNDAKARNEVAL! Tjoooho. Jag var på uppropet för någon helg sedan och lämnade in en ansökan om att bli karnevalist och har nu fått reda på att jag ska jobba inom Snaxeriet. Ser verkligen fram emot denna vår med allt vad Lund erbjuder –> Karneval, Valborg och massa annat skoj.

Detta fick bli ett kortare inlägg idag. Men lovar att vara tillbaka om två veckor med ett inlägg mer omfattande och specificerat.

Ha det gott så länge så hörs vi om två veckor!

/ Adam

Om adamn

Hej allesammans! Mitt namn är Adam och jag är 21, snart 22 år gammal. Jag pluggar idag det oerhört intressanta programmet Pol.kand, som är en förkortning på Politicies Kandidatprogram för att klargöra det. Just nu inne på 3:e terminen och pluggar företagsekonomi. Förutom att studera gillar jag också att hänga med vänner, se på fotboll och diverse tv-serier och massa annat skoj! Ska bli kul att börja skriva på bloggen och dela med mig av min vardag, och har ni frågor rörande utbildningen så tveka inte att höra av er! Vi ses och hörs, ciao!
Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt