Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Att ha sommarlov!

Hej alla fina! 

Hoppas allt är bra med er, vad gör ni i sommar? 
Snart kommer antagningsbeskedet, ska bli spännande och se vem som blir våra nya studenter på LU! För att som ska läsa vidare innebär dessa månaderna sommarlov, och det kan ske i alla möjliga olika former. Jag har valt att ta ledig helt och hållet – och med helt och hållet menar jag även att jag aktivt valt att vara arbetslös. Efter att ha arbetat sedan barnsben känner jag att det är dags med ett ordentligt sommarlov, där jag bara får vara. Jag tänker att jag vill vila upp mig inför mastern, och det är helt ok! Vill man vila så får man vila, universitetsstudier är trots allt ett heltidsjobb det med. Känner man hellre för att jobba så kan man det också, inget fel med det. Det är ett privilegium att kunna ha sommarlov, det förstår jag. Har sparat en del och därför är det möjligt, denna möjligheten har jag dessvärre inte haft förut.

Min sommar spenderar jag boendes i Stockholm! Många gamla lundastudenter som flyttat hit och fått jobb – alltid lika trevligt! Träffade en senast idag på badet.

 

Hoppas allt är fint med er! Ta hand om er 🙂

Med vänlig hälsning Adin  

juli 3, 2019

Inlägget postades i

Studentliv

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *