Äntligen SOMMARLOV

Hej och glad sommar!!

Nu är ännu en fantastisk termin till ända och vi studenter har gått på ett välförtjänt sommarlov. Cykeln är på sommarförvaring inne i lägenheten och jag har begett mig hem-hem till västkusten. Men inte utan att det känns lite vemodigt… Detta var min sjätte termin och även om jag kommer att fortsätta några år till i Lund så är det många bästisar som tagit sin kandidat och lämnar Lund. Tiden går så himla fort. Nyss var vi novischer och läste termin 1?!?!

Vad gör man då på sommarlovet som student? Vanligast är att man sommarjobbar för att dryga ut studentkassan, vissa passar på att ta ett sommarjobb inom sitt studieområde medans andra njuter av att bryta av med hederligt jobb i matbutiken och liknande. Sommarlovet är således en ypperlig chans att som student tjäna pengar men också bygga kontakter i näringslivet.

Men framförallt så tycker jag att man ska passa på att vila ut sig. Att studera på universitet är stundvis tufft och man behöver få lite andrum och glömma bort tentor och kurslitteratur. Jag skulle nog definitivt påstå att sommarlov är en av fördelarna med att vara student. Ledighet juni-september är ingen dålig förmån! Alltid välkommet när kurslitteraur till skönlitteratur och morgonföreläsning till sovmorgon! 😉

Min sommar kommer bestå utav ledighet och kompishäng till en början och i slutet av sommaren ska jag både jobba på Smögen samt driva mitt egna lilla företag hemma. Och som avslut på sommaren väntar begsbestigning av nordeuropas högsta berg!!

Här nedan följer givetvis lite somriga bilder! 🙂

Cykeltur i ett somrigt skåne!

2 stycke lundastudenter

Hade äran att vara fanbärare vid LTHs examenshögtid

Gjorde min sista dag på praktiken och bjöd på tårta

Sommarlovet började på Franska rivieran. Då får man passa på att unna sig lite gott 😉

Här var vi i Monaco och spelade bort CSN på casino! (blev ingen pangvinst så är ännu inte ekonomiskt oberoende och får därmed fortsätta plugga)

Bild från idag. Sovmorgon och läsning i sängen är inte att underskatta!

Denna bilden bara skriker: SOMMARLOV!

Kram och hej – vi hörs i höst när terminen åter är i gång men då kommer jag att befinna mig i Bologna på utbyte!!!

/Kristin

Det här inlägget postades i Studentliv, Studier. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt