Lundastudent

Livet som student vid Lunds universitet

Studieresan fortsätter i Lund

Tja!

 

Nu är terminen äntligen slut, och kandidatuppsatsen är inskickad. Gud vilken termin det har varit! Jag är verkligen stolt över mig själv, mina vänner, och alla andra på universitetet som kämpar och sliter in i det sista med sina uppsatser. Ingenting har hittills varit så lärorikt som att skriva något som symboliserar en själv, och som kommer följa med mig i karriären. Denna terminen har verkligen varit en enda fantastisk resa!

Jag fick lära känna vänner för livet, resa till nya ställen för att utforska, fått kollegor som jag vill arbeta med i framtiden, undervisat och hjälpt fina elever på ett sätt som jag själv aldrig fick, varit igenom tuffa perioder som bara utvecklat mig som person. You name it! 

Min resa är dock ännu inte över, till hösten börjar ett nytt kapitel och jag blir plötsligt en masterstudent. Det känns pirrigt om jag ska vara ärlig, men samtidigt obegripligt på ett häftigt sätt. Lite euforiskt. Ytterligare ett år av nya vänner, världens roligaste jobb, och sist men inte minst studentlivet. Nu är det bara slutseminarium kvar och därefter blir det en sittning med min härliga klass, examensceremonin, att ta farväl av mina nära vänner som alla (!) fått jobb, ett bröllop och en flytt till Stockholm över sommaren för att bara njuta som belöning. Treat yourself kära läsare! Ta hand om er 😊

 

Fina Lund 🙂 

maj 24, 2019

Inlägget postades i

Studentliv

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *