Ännu en termin i Lund!

God kväll alla läsare!

Ett par veckor har nu gått sen terminsstart. Jag kan säga redan nu att min femte termin rivstartade och kommer troligen hålla sig i det höga tempot! Åter slängs man in i havet av kurslitteratur, laborationer, PBL-tillfällen och presentationer. Det gäller verkligen att hänga med i strömmen!

För mig känns terminsstarten som något motiverande dock. Ett steg närmare kandidaten(som ju är nästa år för mig, ahhh!), ett steg närmare att få jobba med något man drömmer om och ett steg in i det riktiga livet. Det gäller verkligen att hitta det som motiverar en och samtidigt ha små saker man glädjs av under vardagen. Kanske är det den där koffeinkicken på morgonen, den varma höstsolen som kikar fram under lunchen eller varför inte den fräscha känslan av nya pennor och block?

Såhär har de första veckorna sett ut för mig:

Många sensommarkvällar spenderades på min lilla altan med en kopp te!

 

 

Två gånger i veckan finner jag mig själv sitta i ett grupprum och ha en djup diskussion om fertilisation eller något annat intressant med min PBL-grupp!

 

Hann även med en weekend i Belgien där jag hälsade på hos nära och kära!

Finns det något mysigare än en katt i knät när man pluggar?

Sprang midnattsloppet i Malmö som ett självlysande skelett tillsammans med några kursare!

Gästade även en nollesittning som gammelfaddrar(faddrar åt nollornas faddrar)! Kan ni gissa temat för vår nollning? (Hint: Fenixen, Hedwig och Hagrid)

Ha det gott så länge!
/Liza,

Det här inlägget postades i Studentliv. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt