Hej då utbytesstudier, hej Sverige!

Ännu en termin börjar lida mot sitt slut för er där hemma och för mig har den varit över ett tag. Denna termin har varit lite utöver det vanliga för mig. Att få åka på utbytesstudier har gett mig möjligheten att få uppleva ett nytt land, förbättra mina språkkunskaper, skaffa vänner för livet (låter klyschigt, jag vet, men ack så sant!) och en hel del andra nya erfarenheter jag fått under denna tid.

För mig har detta varit en helt underbar tid och jag är otroligt glad för att jag valde att läsa en termin utomlands. Till alla er där hemma som funderar på om ni borde åka eller inte så kan jag bara säga att självklart ska ni åka! Ta chansen att få prova på att bo i ett annat land, läsa på ett annat universitet och träffa människor från hela världen och lära känna deras kulturer. Det kan inte bli annat än roligt och har ni några frågor till mig så är det bara att fråga på i kommentarerna nedan!

Min nästa och sista (!!!) termin börjar tidigt i januari då jag börjar skriva mitt examensarbete. Examen och slutet på studentlivet är nära och det är med skräckblandad förtjusning jag kommer ta steget ut i arbetslivet. Innan dess ska jag dock se till att njuta av min sista termin som student i Lund och försöka hinna med att göra med så mycket som möjligt, som att besöka alla nationer ännu en gång!

Har nu varit på resande fot i snart tre veckor men på tisdag går flyget hem till Sverige. Här kommer dock några bilder från mina resmål.

Surfers Paradise

Surfers Paradise

Bondi beach i Sydney

Bondi beach i Sydney

Cape Byron - östligaste punkten av Australien

Cape Byron – Australiens östligaste punkt

Det var allt från mig och min resa.
God Jul och Gott Nytt År till er alla!

Det här inlägget postades i Studentliv, Studera utomlands och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt