Våren är INTE här…

… Känner jag efter att ha landat i snöiga Karlstad. Ibland glömmer jag bort hur långt söderut Lund faktiskt ligger, rätt lyxigt ändå. Jag är här för att jobba på informationsdagarna på Karlstads Universitet 9-10 mars. Kom förbi om du vill snacka Lund, Skåne, utbildningsval, livsval, livet i allmänhet osv.

Själv är jag inte så taggad på studentlivet just nu. Eller inte så taggad på vuxenlivet snarare. Tisdagstips: VÄX INTE UPP. Lev efter att det du ville bli när du var liten är det du ska satsa på! Plugga någonting som du tycker är kul och som stimulerar dig. I värsta fall är det bara att hoppa av om det inte känns rätt, inte mer med det.

Veckans känsla

… Å det är ok. källa: quickmeme

Jag drömmer mig bort till mitt utbyte i Amsterdam, i väntan på att vuxenpeppen ska komma tillbaka. Vilket den ju lär göra (man får trots allt äta chips till middag om man är vuxen, bara det).

*nyinflyttad och måste få till bra bild på instagram*

*nyinflyttad i Amsterdam och måste få till bra bild på Instagram*

En standardvy i Amsterdam

En standardvy

Väderkvarn och bar i ett

Väderkvarn och bar i ett. Such dutch. Very wow.

Världens finaste stad

Världens finaste stad

Även om jag förstår att valet av utbildning och universitet går före utbytesstudier just nu så skulle jag ändå verkligen rekommendera att åka iväg på utbyte om du har lust! Lund har 600 partneruniversitet i över 70 länder så det är bara att välja och vraka. Läs mer här om du är sugen.

Kram, och pepp till alla qvinnor på internationella kvinnodagen!

Det här inlägget postades i Studera utomlands och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt