Välkommen till Lund!

Hejsan alla nyantagna studenter!

Jag får börja med att gratulera er till antagningen och passa på att hälsa er välkomna till studentstaden Lund. Glöm inte att sista svarsdagen är den 29:e juli och för er som står som reserver så kommer beskedet för andra antagningen den 3:e augusti. För er som bor utanför pendlingsavstånd från Lund vill jag påminna er om att inte glömma att anmäla er till AF Bostäders novisch-lotteri där ni har möjlighet att lottas en köplats i studentbostadskön. Hemsidan är www.afbostader.se.

För mig sätter detta blogginlägg punkt för min tid som student i Lund efter 5 års studier till civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad. Jag har haft en fantastisk tid här och fått många härliga vänner och minnen för livet! Men även om studietiden är lång och examen känns långt borta så kom ihåg att passa på att njuta så länge det varar, för tiden går snabbare än man tror. Nu tackar jag för mig och lämnar över stafettpinnen till er!

Slutligen så önskar jag er en fortsatt trevlig sommar och ett stort lycka till med era studier!

Nedan kommer några mina sommar-bilder:

Flugfiske i Vindelälven!

Flugfiske i Vindelälven!

Kubb-match mot föräldrarna. Slutade med ett bittert nederlag...

Kubb-match mot föräldrarna. Slutade med ett bittert nederlag…

Sommarmiddag hos mamma och pappa i hemstaden Sundsvall.

Sommarmiddag hos mamma och pappa i hemstaden Sundsvall.

Cykeltur längs Göta kanal

Cykeltur längs Göta kanal

Glass på Torsö.

Glass på Torsö.

På besök i Göteborg för att se Bossen!

På besök i Göteborg för att se Bossen!

Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt