Tillbaka i Lund!

Hej allihopa!

Mitt namn är Viktor Hallberg och liksom flera andra här på bloggen är detta mitt första blogginlägg någonsin. Då jag snart fyller 27 visar väl det mer än något att det aldrig är försent att testa nya saker! Jag är ursprungligen från Sundsvall i mellersta Sverige och jag flyttade ner 2010 till Lund för att börja studera till civilingenjör inom Väg- och vattenbyggnad. Nu snart sex år och ett sabbatsår senare sitter jag och skriver på mitt examensarbete. Nyss hemkommen från en termin i Bryssel är jag otroligt glad att vara tillbaka i härliga Lund för min sista termin. Att våren (den kommer tidigare hit än till Sundsvall kan jag lova…) bara är en månad bort gör ju inte saken sämre den heller!

Innan jag lämnade Belgien blev jag sista-minuten-värvad till landslaget!

Innan jag lämnade Belgien blev jag sista-minuten-värvad till landslaget!

Djupt försjunken i mitt examensarbete!

Djupt försjunken i mitt examensarbete!

I tillägg till mitt nya bloggliv och mitt examensarbete jobbar jag på även för tillfället som CAD-assistent för Lunds universitet, men på Campus Helsingborg. För den som inte visste det så sträcker sig ju Lunds universitet även utanför stadsgränserna med både Campus Helsingborg och Musikhögskolan i Malmö.

På väg till tåget efter en jobbdag i Helsingborg.

På väg till tåget efter en jobbdag i Helsingborg.

Jag kommer jobba som ambassadör för Lunds universitet under våren där ni gärna får komma och träffa mig och mina kompisar i vår monter.

Nästa vecka åker jag till Luleå (16:e feb) och Umeå (18:e feb), så för den som är intresserad av min utbildning eller någon annan teknisk utbildning på LTH så kan jag svara på massor av frågor, men ni är förstås lika välkomna att komma förbi och ställa frågor om vilken som helst av Lunds universitets alla utbildningar!

Om ni inte bor i Norrland så kommer vi dyka upp på flera andra mässor på andra platser i Sverige. Ett annat tips är att besöka Öppet Hus här i Lund den 12 mars. Då kan ni se den härliga staden Lund och samtidigt träffa studenter från alla möjliga utbildningar!

Idag var det även dags att byta ut min sadel. Den förra hade gjort sitt!

Idag var det även dags att byta ut min sadel. Den förra hade gjort sitt!

Hoppas att vi ses snart!

/Viktor

Det här inlägget postades i Grundläggande info, Mässor, Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Trevlig presentation.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt