Tillbaka i Lund

Hejsan allihopa – äntligen en ny termin och även jag är åter i Lund!!

Hösttermin är i full gång, sittningar, tentaplugg, spex och andra aktiviteter avlöser varandra och det cyklar fortfarande runt novischer i olika utklädnader och nollas. (Man reagerar inte ens när det kommer en student i tigerdräkt cyklande kl 10 en tisdag) Älskade Lund!!!

Så hur gick U-jiken?? Tentan var som befarat en utmaning men slutresultatet inte så pjåkigt ändå även om “nära inte skjuter någon hare”. Ett par poäng ifrån Juristprogrammet – men oerhört mycket kunskap rikare. Det är värdefullt det med!! Och jag har med handen på hjärtat gjort mitt yttersta från början till sluttenta så då är det bara att ladda om och hoppa på ett annat tåg! Nu läser jag vidare på min kandidat i Handelsrätt, denna termin är det arbetsrätt och företagsjuridik. Känns superbra och imorgon skall jag träffa min studievägledare och få lite experthjälp inför antagningen till vt-17! (Insåg att jag faktiskt bara har 3 terminer kvar efter denna hösten, tiden går SÅ snabbt!!)

Såå jag är äntligen tillbaka i Lund efter en termin på distans, nytt boende, havremoppen (hästen) fick flytta med och nya kurser är påbörjade. Sakta men säkert börjar en ny vardag att infinna sig.

Låter en bildserie sammanfatta den första månaden här 🙂

Spår från boendejakten i form av vår blocketannons

Spår från boendejakten i form av vår blocketannons

14446311_10154455339944526_809525107_o

…. Som ledde till ett drömboende utan dess like —–> Nämligen ett eget litet hus i södra Lund (nybliven bästis/sambo på bilden)

Vi var på cykelauktion och jag fick efter en lång väntan min nr.1 favvo-kärra. Namnförslag på en lilarostig trotjänare med lite skramligt styre? :D

Vi var på cykelauktion och jag fick efter en lång väntan min nr.1 favvo-kärra. Namnförslag på en lilarostig trotjänare med lite skramligt styre? 😀

"Den klassiska student i lund bilden"

” En stel pose utanför UB”

Falafel i Lundagård är aldrig fel!

Falafel i Lundagård <3

....Och en bild som speglar verkligheten ännu mer. Göra gröt i ridkläder en tidig måndagsmorgon

….Och  avslutningsvis en bild som speglar verkligheten ännu mer. Göra gröt i ridkläder en tidig måndagsmorgon

 

Vi hörs snart igen kära läsare 🙂

Kraaam Kristin

Det här inlägget postades i Ny i Lund, Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt