SM-guld!!

Just nu läser jag fördjupningskursen Know-how i företag. Efter alla tentor som jag haft under grundterminerna är jag tacksam att den här kursen examineras genom en uppsats. Kursen är väldigt intressant och min uppsats handlar om i vilken utsträckning en arbetsgivare kan begränsa en arbetstagares fria rörlighet genom att skriva in ett konkurrensförbud i anställningsavtalet. Appropå den fria rörligheten, glöm inte att det är val till Europaparlamentet imorgon!!! För ni tänker väl rösta? 😀

I alla fall, för ca tre år sedan började jag spela handboll i Ligu Dam som spelar i div 3. Ganska bra kanske ni tänker, varför jag kan passa på att informera er om att det bara finns 3 divisioner i södra Sverige. Oavsett har det varit en riktigt rolig tid och jag har träffat väldigt mycket vänner som både pluggar och jobbar.

En av mina gamla lagkompisar hade lyckats fixa biljetter till SM-finalerna som spelades i Malmö Arena idag och även om mitt uppsatsämne är väldigt intressant så har jag ju trots allt ordning på mina prioriteringar. Tur är väl det eftersom vi fick se både Sävehof och Alingsås ta hem SM-guldet!!! Som den sanna göteborgare jag är, är jag sjukt glad just nu. Så nu ska vi ut och fira!

ahkahk2

 

Om lindalo

Jag flyttade till Lund VT-11 för att börja studera på juristprogrammet. Jag är uppvuxen i Göteborg men valde bort min hemstad då jag ville uppleva hur var att studera i en riktig studentstad. Tiden flyger förbi och jag är redan inne på fjärde året. Under min studietid har jag hunnit med att bo i korridor, jobba och vara förman på Lunds nation och engagerat mig i Fakultetsambassadörerna. Jag har även arbetat extra på en advokatbyrå och varit studentambassadör, mentor och privatlärare. Just nu ser jag fram emot min första Lundakarneval och ett utbytesår till hösten på Suffolk University Law School i Boston.
Det här inlägget postades i Studentliv. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt