Sista kvällen med exjobbet!

Hej hej bloggläsare!

Hoppas allt är bra med er så här i slutspurten av terminen. Jag kan tänka mig att det nästan är svårt att hinna med bloggläsandet så jag tänkte skriva mindre och lägga upp mer bilder för att spara in dyrbara pluggsekunder för er (och åt mig – win/win). I skrivande stund sitter jag med slutraderna på mitt examensarbete som ska skickas in ikväll – stressigt! Trots att många säger att examensarbetet bara hamnar i någon dammig kartong i källaren på någon avdelning så vill man ju sluta dessa fem år med stil, så det kommer att bli sent ikväll… Likt resten av Sverige har det varit riktigt härligt väder här i Lund. Nedan kommer ett axplock från de få gångerna jag har haft tid att lämna lägenheten och exjobbet!

Lycka till med allt! Jag skickar iväg en post i sommar och kollar till allt står väl till med er! Ciao!

Glass på Stortorget! Lovar att vi äter glass även om den inte syns i bild!

Glass på Stortorget! Lovar att vi äter glass även om den inte syns i bild!

Hatt är coolt!

Hatt är coolt!

Botan är ett bra ställe att chilla på!

Botan är ett bra ställe att chilla på!

Soligt och grönt i Lund!

Soligt och grönt i Lund!

På besök hos goda vänner!

På besök hos goda vänner!

Grillhäng!

Grillhäng!

Grillning på Magasinet

Grillning på Magasinet

Off to band rehearsal in Malmö!

Off to band rehearsal in Malmö!

Det här inlägget postades i Studentliv. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt