Så många möjligheter

Det är helt sjukt vad tiden går snabbt! Tänk att det redan är mitten av april och mer än en fjärdedel av året har passerat. Rätt vad det är det juni och studenttider och någon månad senare, 13 juli, kommer antagningsbeskeden.

Sök, sök, sök!
Resa, studera eller jobba? Det är lätt att oroa sig och noja över alla möjligheter som finns. Mitt tips är väl att försöka hålla så många dörrar som möjligt öppna så länge som möjligt. Så oavsett vad du planerar att göra i höst så sök till ett gäng olika program och kurser nu den 18 april. Har du ansökt kan du alltid stryka olika alternativ fram till sista kompletteringsdag den 21 juni och tacka nej till en tilldelad studieplats när du fått ditt antagningsbesked. Att göra det motsatta, att ångra att du inte sökte är en betydligt värre nitlott att åka på. Det är inte kul att i augusti inte kunna åka iväg till Lund trots att du vill och hade kunnat om du sökt men inte kan för att du inte sökte.

En påskinspirerad bild som fångar känslan av när det inte riktigt går som en önskar

Men med det sagt, låt dig inte luras. En termin är sex månader av ditt liv så även om det känns som att det skiter sig så kom ihåg, det är en känsla! Många program och kurser statar även i januari så redan då kan du hoppa på tåget till Lund igen.

Snart kanske det är du som går på Lunds gator?

Glad påsk och hoppas ni får nå härligt påskägg!

Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt