Nu är vi igång

Hej igen!

Nu har man verkligen börjat märka att terminen är igång. Alla skoluppgifter bara svämmar över och det är nu man börjar känna att tiden är knapp. Jag sitter på riktigt måndag till lördag i skolan och ingenting blir färdigt. Det bara kommer nytt.

På något sätt måste jag dock säga att det är skönt. Det är skönt att terminen är igång. När skolan svämmar över av studenter och kön till caféet på Språk och Litteraturcentrum är superlång, det är en härlig atmosfär. Man börjar också märka avsaknaden av vinterjackor och vårkänslorna börjar krypa fram. Så fort första tentaperioden är över så kommer studenterna krylla i stan. Åh vad jag längtar tills tentaperioden är över, jag längtar så mycket. Då ska jag shoppa!

En liten throwback till när det var varmt ute med solbrillor och coola cowboyhattar. Här hade vi det bra, jag och min forna kollega på Lunds Nation

En liten throwback till när det var varmt ute med solbrillor och coola cowboyhattar. Här hade vi det bra, jag och min forna kollega på Lunds Nation

Vad tycker ni om alla de nya funktionerna på Snapchat då? Hur underbara är inte alla filter? En dag kan jag vara en hund och nästa ett skelett. Haha, jag undrar verkligen hur de människorna tänker som sitter bakom de här utvecklingarna. Men jag måste säga att man ser små glada ansikten framför mobilkamerorna i tysta salen. Det behövs tror jag. Snapchat är en liten andpaus från studierna.

Och dessutom, ni har väl inte missat att Lunds Universitet också lägger upp bilder och klipp på Snapchat? Vi är några personer som har Universitetets Snapchat olika veckor under terminens gång och jag kan garantera att vi alla kommer visa olika delar av studentlivet! Så om ni inte gör det redan, gå in och följ oss! Det är kul!

 

Åh vad jag är glad att våren börjar närma sig!! Man ser små blommor och vårtecken överallt nuförtiden. Lättare och färggladare kläder som jag nämnde förut, solbrillorna är på och studenterna springer runt på stan. Gah, jag längtar så mycket till värmen. Jag är lite av ett värmefreak så jag kan lova att informera er om vädret i alla mina inlägg haha. Alltså, jag hoppas verkligen ni är intresserade av vädret!

12788290_10208419309618469_1585621728_n

Puss och kram

 

Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt