Mellan exjobb och löpning

Hej kära bloggläsare!

Tiden går fort när man har roligt. Två veckor sedan mitt första inlägg och det har hänt en hel del sen dess vill jag påstå. Två härliga mässor i norra Norrland (Luleå och Umeå), där jag, Hanna, Henrik och Lovisa träffade massor av trevliga och potentiella lundastudenter! Sedan har det även blivit några vändor till Helsingborg som CAD-assistent samt en massa rader till (nåja…) på mitt examensarbete. Denna dag spenderades till största del på mitt nya kontor med examensarbetesskrivande på Kemicentrum, i det norra universitetsområdet här i Lund. För den som inte visste det så är Kemicentrum:

“Nordens största centrum för utbildning och forskning inom kemi, i hjärtat av Öresundsregionen. På Kemicentrum bedrivs forskning och utbildning inom kemi i världsklass. Här arbetar forskare från olika forskningsområden och inriktningar inom kemin under samma tak för att förstå, förklara och förbättra vår värld.”

                                                                                                                            http://www.kc.lu.se

Dagen avslutades med ett träningspass i Stadsparken, inte långt från mitt studentboende på Ulrikedal. Stadsparken är ett toppenställe för kortare löp-pass mitt i veckan när varken tiden eller ljuset tillåter löpning ute i det skånska åkerlandskapet. Dagens mål var 5km under 20 min, vilket snarare blev 21 – inte riktigt där men helt missnöjd kan man ju inte vara. Om två veckor lovar jag alla trogna bloggläsare att målet är nått!

Jag måste också passa på och puffa lite för nästa veckas Norrlandsmässor då Lunds universitet åker på studentmässor i Sundsvall (1/3), Östersund (3/3) och Örnsköldsvik (4/3). Självklart hakar även jag på då. See you in Norrland!

Mitt kontor! Jag inreder enligt den klassiska devisen: "less is more".

Mitt kontor! Jag inreder enligt den klassiska devisen: “less is more”.

På Campus Helsingborg. Om man tittar noga så ser man att det står Lunds Universitet upp till vänster!

På Campus Helsingborg. Om man tittar noga så ser man att det står Lunds Universitet upp till vänster!

Så här cool kan man se ut när man är påväg ut i löparspåret!

Så här cool kan man se ut när man är påväg ut i löparspåret!

Sprang även förbi Stadsparkens ute-gym idag. Aktiviteten var dock inte så våldsamt hög...

Sprang även förbi Stadsparkens ute-gym idag. Aktiviteten var dock inte så våldsamt hög…

Glada ambassadörer i ett snöigt Luleå!

Glada ambassadörer i ett snöigt Luleå!

Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt